ANTIQUE-RADIO-LAB
Welcome, please log-in to participate in this (your) forum, by logging in you agree to abide by the rules of this forum. Until you make your FIRST Login and post, you cannot PM a Member.
ANTIQUE-RADIO-LAB

Antique Radio Forum for Collectors antique-radio-lab.forumotion.com
 
HomeHome  RegisterRegister  Log inLog in  FAQFAQ  PublicationsPublications  SearchSearch  
Can't Log In?: 1st. thing is to clean out your cookies. if that doesn't work , click on Contact field.
(registration and/or Login Help ONLY) For other questions go to our FAQs link above.

Share | 
 

 Hallicrafters SX-43 problem

Go down 
AuthorMessage
GBClark
Beginning Member


Join date : 2015-07-14

PostSubject: Hallicrafters SX-43 problem   November 17th 2015, 2:00 pm

I have a Hallicrafters SX-43 on which there is no AM reception on band 5. Band 5 is both an AM and FM band. It is the only such band in the set. FM works fine on band 5, only AM is completely dead. All other bands work as they should.

Is there anyone on this forum familiar enough with the SX-43 to offer some help?

Thanks.
Back to top Go down
Cliff Jones
Site Administrator
Site Administrator
avatar

Join date : 2010-11-22

PostSubject: Re: Hallicrafters SX-43 problem   November 18th 2015, 3:20 pm

Band 5 covers approx 44-54 MHz. On the lower portion it was assigned for portable Fm citizen band, remote controlling of toys, not much there any more, but 50-54 MHz is the 6 Meter Ham band, should be active if your close to civilization.

_________________
I'm a Science Thinker, Radio Tinkerer, and all around good guy. Just ask Me!
Back to top Go down
 
Hallicrafters SX-43 problem
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Silverfish problem....
» Boilermate 2 - problem refillling the system
» HOT WATER PROBLEM
» Problems Making An Account
» PPMP to APP

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ANTIQUE-RADIO-LAB :: Shortwave and Amateur Radio :: Amateur Radio-
Jump to: